Officiële handeling Parc Fontaine

21 september 2018

Donderdag 20 september vond de officiële handeling plaats van Parc Fontaine in Eindhoven. Deze mijlpaal werd gevierd samen met alle betrokken partijen en de toekomstige bewoners van deze exclusieve woontorens. Dit project van ontwikkelaar Parkcity BV, een samenwerking tussen BanBouw en Van Schijndel Bouwgroep, wordt midden in het groene hart van Eindhoven gerealiseerd. 

Voorafgaand aan het officiële moment werden alle genodigden ontvangen in het Stadspaviljoen in Eindhoven, op een steenworp afstand van Parc Fontaine. De prachtige nazomerzon gaf ons de mogelijkheid om iedereen op het terras te mogen ontvangen.

Nadat alle aanwezigen voorzien waren van een drankje, werd er koers gezet naar de bouwplaats. Geheel in stijl ging dit wandelend, dwars door het Stadswandelpark. Achter dit boeiende park ligt het bouwterrein van Parc Fontaine, waar het officiële gedeelte plaats zou vinden. Voorafgaand aan de handeling nam Jack Aldenhoven, directeur van BanBouw, het woord. In zijn speech vertelde hij onder andere dat de bouw op dit moment geheel volgens planning verloopt en dat op deze manier de 3 woontorens in het najaar van 2019 worden opgeleverd. Daarna nodigde hij de heer van den Akker, koper van het eerste uur, samen met Sico van Ammers, directeur van Van der Vorm Vastgoed BV, uit om de handeling te verrichten middels het plaatsen van een lijmblok. Vervolgens is er gezamenlijk geproost op een voorspoedige afloop van project Parc Fontaine.

Deze feestelijke middag werd afgesloten met een smaakvolle borrel op het terras van het Stadspaviljoen. Hier werd nog gezellig nagepraat met alle betrokkenen van dit unieke project, midden in het groene hart van Eindhoven.