Bedrijfspand Leeuw Opleidingen – Eindhoven

De Leeuw Opleidingen, dat al sinds 1962 nagenoeg alle vormen van rijopleidingen aanbiedt in Zuid-Oost Brabant, gaat verhuizen naar een nieuw bedrijfspand. BanBouw is verantwoordelijk voor de realisatie van ambitieuze project, dat het samenvoegen van de huidige drie locaties van De Leeuw Opleidingen tot één centrale locatie op Park Forum 1362 in Eindhoven omvat.

Op dit moment bevinden zich het hoofdkantoor, het intern transportcentrum en het trainingscentrum op verschillende locaties. Binnenkort zullen deze drie faciliteiten worden samengebracht in een modern en ruim bedrijfspand op Park Forum. Met een oppervlakte van 1,5 hectare zal het nieuwe pand genoeg ruimte bieden om alle expertise van De Leeuw Opleidingen op één plek te huisvesten.

Het pand is ontworpen om functioneel en efficiënt te zijn. Het kantoor gedeelte op de begane grond omvat een receptie, directiekamer, kantine, toiletvoorzieningen en instructeursruimte. Een luxe trap leidt naar de eerste verdieping, waar vier lesruimtes van diverse afmetingen en enkele spreekkamers zijn gevestigd. Het andere gedeelte van het pand zal fungeren als het simulatiemagazijn, waar praktijklessen worden gehouden. Hier zullen stellingen worden geplaatst, en er zullen faciliteiten zijn voor laden en lossen. De gewaagde uitstraling van het pand wordt geaccentueerd door opvallende rode gevelpanelen.

De start van de bouw van het nieuwe pand staat gepland voor eind 2023, met de verwachting dat het project rond de zomervakantie van 2024 succesvol zal worden opgeleverd.

OpdrachtgeverDe Leeuw Opleidingen
ArchitectStripes Architects
ConstructeurJV2 Bouwadvies bv