Gezondheidscentrum Nuenen-Zuid (GHC) – Nuenen

Op de locatie waar voorheen basisschool De Mijlpaal in Nuenen stond, wordt Gezondheidscentrum Nuenen-Zuid (GHC) gerealiseerd. Dit moderne centrum beslaat twee verdiepingen en zal onderdak bieden aan een huisartsenpraktijk, een apotheek, een fysiotherapeut en een podotherapeut.

In april 2023 is gestart met de sloop van de voormalige basisschool De Mijlpaal in Nuenen-Zuid, om ruimte te maken voor de realisatie van zowel Gezondheidscentrum Nuenen-Zuid als negentien seniorenwoningen van woongroep De Mijlpaal.

De sloopwerkzaamheden bieden BanBouw de gelegenheid om naast winkelcentrum Kernkwartier het gezondheidscentrum Nuenen-Zuid te bouwen. Dit centrum zal onderdak bieden aan Huisartsenpraktijk D van den Top, Apotheek Nuenen, Fysiotherapiepraktijk R. Hurks en podotherapeut D. Hoebink. Als lokale aannemer uit Nuenen zijn we trots om een bijdrage te leveren aan dit project. De bouwwerkzaamheden zullen naar verwachting medio december 2023 van start gaan, met een geplande oplevering uiterlijk in het eerste kwartaal van 2025. Vanaf dat moment mag Nuenen zich verheugen op de opening van het langverwachte gezondheidscentrum.

OpdrachtgeverApotheek Nuenen, Huisartsenpraktijk van den Top
ArchitectVan der Schoot Architecten bv BNA
ConstructeurArchimedes Bouwadvies B.V.