Verkoop duurzame koopwoningen in Houtse Akker op volle toeren: Het is vrij uniek wat er allemaal mogelijk is

24 november 2022

In het hart van Noord-Brabant verrijst een moderne nieuwbouwwijk, genaamd Houtse Akker. In totaal worden hier 26 duurzame koopwoningen gerealiseerd, waarvan momenteel bijna 60% is verkocht en enkele woningen onder optie zijn. Dit is mede te danken aan de topkwaliteit woningen in combinatie met het maatwerkpakket: “Persoonlijke wensen worden vrijwel altijd gerealiseerd.”

Nieuwbouwplan Houtse Akker ligt in Wijk de Akkers, aan de rand van Helmond in het stadsdeel Mierlo-Hout. Deze wijk is onder andere bekend om haar duurzaamheid, natuurlijke materialen en moderne architectuur. Houtse Akker kent in totaal 26 prachtig ontworpen nieuwbouwwoningen, waarvan 8 vrijstaand en 18 tweekappers. Een geweldige plek om te (gaan) wonen en dat ook nog eens in een droomhuis.

Maatwerkpakket

Want een droomhuis, dat kunnen de toekomstige bewoners er zelf van maken. Er wordt namelijk een ruime keuze geboden in het op eigen wens afwerken en indelen van de woningen. Niet alleen een keuken, sanitair en tegelwerk kunnen naar wens worden aangepast, maar ook schakelmateriaal, extra internetaansluitingen, binnendeuren, kozijnen en garnituur is volledig naar eigen smaak uit te kiezen. Daarbij behoort ook een uitbouw of het plaatsen van een dakraam tot de opties. Kortom: vele mogelijkheden om er een paleisje van te maken. En zo dachten de eerste kopers er ook over: “Dit is het vierde nieuwbouwhuis voor mij en het is vrij uniek wat er allemaal mogelijk is qua meerwerk. Persoonlijke wensen worden vrijwel altijd gerealiseerd. Dit maakt dat ieder huis uniek wordt ondanks dat de basis hetzelfde was”, vertelde Rene en Ingrid. Ook Wahid en Sanga ervaarde de voordelen van het maatwerkpakket: “We gaan op de tweede verdieping slapen en daar konden wij een extra doucheruimte laten maken”.

Niet onbelangrijk bij dit plan is het feit dat de woningen worden gebouwd met een Woningborg garantie- en waarborgregeling. Dat wil zeggen dat de woningen altijd worden afgebouwd met de garantie op de kwaliteit van de woning.

Topkwaliteit

Daarnaast is opvallend aan deze triple A woningen dat ze gasloos worden gebouwd. In de huidige tijd met hoge energiekosten is dat een groot voordeel. De woningen in Houtse Akker worden standaard aangeboden met een luxe keuken die is voorzien van Siemens apparatuur. De badkamer en toiletruimte worden opgeleverd met sanitair van topmerken als Villeroy & Boch en HansGrohe. Standaard zijn ook zonnepanelen inbegrepen en deze kunnen desgewenst uitgebreid worden als men bijvoorbeeld een laadpaal zou willen plaatsen op de eigen oprit.

Champions League

Bij de verkoop van Houtse Akker zijn twee makelaarsteams betrokken: Makelaarsplein en Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs. Makelaarsplein is gevestigd in Eindhoven, Nuenen en Nijmegen. Dit kantoor wordt vertegenwoordigd door makelaar Robert Middel: “Wij gaan voor het beste in de makelaardij, ‘Champions League’. Ook bij Marlon Huijbers en Maartje van den Bogaerd van Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs kan men terecht voor meer informatie over Houtse Akker. “Wij kunnen ons goed verplaatsen in de klant”.