11 december 2017

Een mooi moment op deze winterse maandagmorgen in Geldrop. De eerste kopers van een woning van appartementencomplex Den Hoppenhof, dat is ontwikkeld door Rezidenz en gebouwd door BanBouw, ontvingen vanochtend de sleutels van hun nieuwe woning. Dat is een jaar na de start van de eerste bouwwerkzaamheden.

Door de sneeuwval adviseerde de ANWB maandag om zo veel mogelijk thuis te werken, maar in het geval van een opleveringsronde is dat niet altijd praktisch. Gelukkig maakte de positieve reactie van de bewoners veel goed, merkte Ellie Worms van BanBouw. "De mensen waren erg tevreden over hun nieuwe woning. Zulk enthousiasme is natuurlijk ook voor ons plezierig."

Volgens de werkvoorbereider is het project voortvarend verlopen. ,,We zijn eigenlijk geen onvoorziene zaken tegengekomen en hoefden niet of nauwelijks af te wijken van de planning. Het was de bedoeling om voor de kerst op te leveren. Dat is gelukt en we zijn trots op het resultaat. De kopers beschikken allemaal over een prachtig appartement."

De overige vijf appartementen worden later deze week opgeleverd. Foto's van Den Hoppenhof in aanbouw zijn te vinden op deze pagina.